Beter door de Bocht

In de bochtentrainingen Beter door de Bocht  en VRO Bochten leer jij als motorrijder in één dag hoe je de perfecte bocht rijdt. Maak je klaar voor theorie over bochtentechniek, video-opnames van jouw vorderingen en natuurlijk heel veel bochten rijden!

Door vooral zelf te doen en te ervaren maken we je bekend met het rijden van bochten op de juiste manier. Je leert hoe je de bocht goed moet ‘lezen’ om daarna de optimale lijn in te zetten en aan te houden. Daarnaast word je zodanig gecoacht dat je jouw motor ook technisch op de juiste manier gebruikt. Hierbij worden ook de verschillende leuntechnieken behandeld en bediscussieerd. Soms kun je in de praktijk worden geconfronteerd met een bocht die niet goed wordt genomen, of dat je ineens moet remmen of uitwijken.

Voor motorrijders die optimaal willen leren sturen en remmen op hun eigen (sportieve) motor, is er de VRO Bochten op het politiecircuit Lelystad.  De cursus KNMV Beter door de Bocht vindt plaats op de openbare weg. Hiermee leer jij hoe je je motor op de beste manier door de bocht heen stuurt: snel, veilig en vooral zelfverzekerd.
Foto credit: MotorKledingCenter

Bron: KNMV

Meer info:

Politiecircuit Lelystad – VRO Bochten
Openbare weg – KNMV Beter door de Bocht

 

Share this article

You May Also Like