BMW Highlights 2020

Ben je enorm nieuwsgierig? Ben je erop gebrand om te weten wat het nieuwe jaar jou kan bieden? Dan zit je hier goed: voor fans en rijders hebben we zeer veel highlights in petto. Nieuwe producten in het gamma van BMW Motorrad en evenementen waar zeer veel te beleven valt: kijk met ons vooruit naar het jaar 2020 en laat ons je het opwindendste motornieuws presenteren.

De vernieuwde BMW S 1000 XR

Zie je ook in elke bocht een nieuwe kick en op elk recht stuk slechts de aanloop naar de volgende bocht? En vooral: kan je er geen genoeg van krijgen? Wacht dan maar op de S 1000 XR. Deze combineert zonder compromissen sportiviteit en goede prestaties op lange ritten, zodat je ook dagenlang met veel plezier plat door de bocht kunt gaan.

Je geeft helemaal niets toe, vraagt altijd het uiterste. Van jezelf, maar ook van je machine. Altijd strijdend om de ideale lijn: elke bocht een paar graden lager, een paar millimeter nauwer. Kilometer na kilometer. Met de vernieuwde S 1000 XR heb je een motorfiets die ook geen compromissen kent. Deze machine combineert sportiviteit en fgoede perstaties op lange ritten in een perfecte vorm. De sportieve agressie is afkomstig uit de RR. Door de uitstekende ergonomie met de rechte, ontspannen zithouding kun je dagenlang om iedere bocht en elk recht stuk strijden. Een circuit dat pas eindigt als jij dat wilt. Zo moet het zijn. Dat verstaan wij onder XR. En jij? #NeverStopChallenging

De nieuwe BMW F 900 XR

De BMW F 900 XR biedt sportiviteit en goede prestaties op lange ritten en is ook perfect geschikt voor alledaagse ritjes. Het design is typisch XR: vol sportieve agressie en met een onmiskenbare drang naar voren.

Door de typische XR ergonomie kan de berijder ontspannen rechtop zitten en worden ook langere ritten plezierig. Dankzij de uitgebreide standaard en optionele uitrusting ben je zo op alle soorten ritten voorbereid.

De nieuwe BMW F 900 R

Dit is een echte Dynamic Roadster: puristisch en krachtig, altijd op zoek naar de volgende uitdaging. De F 900 R reageert nauwkeurig en direct op jouw commando’s. Zo worden je gedachten in fracties van seconden omgezet in puur rijplezier.

 

Foto credit: BMW

Bron: BMW Motoren Nederland

 

Share this article

You May Also Like