De BMW R nineT Scrambler – Eerlijk. Ongetemd. Luchtgekoeld.

Rijwind voelen. Bocht in bocht uit. En elke meter vrijheid ervaren. Met de BMW R nineT Scrambler is het allemaal te beleven. Heel robuust en onconventioneel rijd je weg van de sleur. Precies waar je heen wilt. Het is een machine voor mensen die zich niet zo nodig hoeven aanpassen aan het gebruikelijke en die houden van het pure en het minimalistische.

Schermafbeelding 2016-08-12 om 19.20.58

Horen, zien, voelen.

Met zijn markante geluid trekt de R nineT Scrambler overal bewonderende blikken – het is een lust voor het oor. De klassieke 1200 cc boxermotor met zijn indrukwekkende koppel zorgt voor de aandrijving.

Vergeleken met de R nineT heeft de Scrambler een hoger stuur, een comfortabelere buddyseat en verder naar achteren geplaatste enduro voetsteunen. Dat maakt bijzonder ontspannen rijden mogelijk en biedt elke motorrijder een comfortabele zitpositie. Samen met de iets langere veerwegen zorgt dat ook buiten de gebaande paden voor heel veel rijplezier.

Schermafbeelding 2016-08-12 om 19.21.21

Als het bevalt, is het goed.

Noppenbanden en een hoog uitlaatsysteem. Retro voorvorkhoezen van rubber en een relaxte rechtop zitpositie. Op het eerste gezicht is aan het markante scrambler-design al te zien dat het toeren aan het einde van de straat niet op hoeft te houden. Het 19-inch voorwiel, de analoge snelheidsmeter, de puristische stalen tank in Monolith metallic matt en meer waardevolle details maken van de Scrambler een begerenswaardige klassieker. En in een handomdraai maak je van de R nineT Scrambler jouw eigen machine.

Een echte scrambler. En helemaal BMW Motorrad. Want ook op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit rijdt de BMW R nineT Scrambler op het hoogste niveau.

Onconventioneel motorrijden. Met de BMW R nineT Scrambler geef je een heel persoonlijk statement af.

Share this article

You May Also Like