Circuitrijden als een pro…!

Circuitschool.nl organiseert circuitdagen voor alle motorrijders, van beginner tot vergevorderd! Circuitschool.nl is ontstaan uit Motorsportschool Zolder / Holland waar Peter den Heijer de drijvende kracht was op de events, deze is na beëindiging van de samenwerking met de Motorsportschool zelfstandig verder gegaan met de Circuitschool. Wij bieden tal van cursussen, vrij rijden dagen en wedstrijden over het hele jaar op verschillende aansprekende circuits. We zijn bekend van circuits als Zolder in België etc. Het circuit van Assen staat uiteraard in onze kalender. Maar ook circuits als Spa-Francorchamps, RedBull ring, BRNO, Valencia etc.  zijn er voor de enthousiaste circuitschool deelnemers!

Circuitschool Holland heeft een mooie kalender voor 2018 samengesteld, we zijn meer dan 5 keer op het mooie TT-circuit in Assen. Voor iedere deelnemer zijn er ZES sessies van 20 min voorzien en u betaalt hiervoor €189.-. Ook voor de cursus betaal je €189.-, Deze cursus is voor de beginner en voor de circuitrijder die al wat ervaring heeft maar die zeker wel leergierig is, deze cursus wordt begeleid door ervaren instructeurs waarbij na de sessies op de baan jouw verrichtingen worden besproken tijdens de theorie sessies.

KAWASAKI ONLY Riding course op circuit van Mettet, op donderdag 19 juli met veel extra’s zoals de SBK Supersport 300 rijders van het MTM team aanwezig. Voor slechts 75€ hebben we voor jou 6 sessies van 20 min. incl. theorielessen.

Onder begeleiding van uitstekende instructeurs zul je leren hoe je je motor beter kan beheersen en hoe je je rijstijl steeds verder kan verbeteren. De cursussen van Circuitschool.nl zijn opgedeeld in verschillende niveau’s zodat ieder zich gemakkelijk zal voelen tijdens de cursus! Ben je al meer ervaren dan is het natuurlijk leuk om vrij te kunnen rijden. Op een circuitdag wordt er in verschillende sessies  over de hele dag gereden.

We zien je graag bij een van onze evenementen op de prachtige circuits! Kijk snel bij de cursussenvrij rijden dagen of wedstrijden en schrijf je direct in. Inschrijven gaat gemakkelijk en snel! Je kunt veilig afrekenen met de bekende online betaalmethoden!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Share this article

You May Also Like