DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

Triumph is verheugd te kunnen bevestigen dat Triumph weer de hoofdsponsor is geweest van de Distinguished Gentleman’s Ride voor 2019, waardoor dit hun zesde jaar is ter ondersteuning van de bewustwording en het inzamelen van geld voor de twee door de DGR gekozen doelen: prostaatkankeronderzoek en geestelijke gezondheid van mannen.

WAT IS DE DGR?

The Distinguished Gentleman’s Ride creëert thema-ritten over de hele wereld om het bewustzijn en het inzamelen van geld voor mannelijke goede doelen te verhogen. Oprichter Mark Hawwa kwam in 2012 in aanraking met het thema ‘dressing dapper’, toen hij een foto zag van Don Draper, uit TV-show Mad Men, rijdend op een klassieke motor in een kostuum. Triumph besloot dat de Distinguished Gentleman’s Ride alle elementen bevat om te vieren wat motorrijden daadwerkelijk is en steunt daarom het evenement al een aantal jaren en zag de DGR uitgroeien tot een wereldwijd evenement.

WAAR VINDT HET PLAATS?

Sinds zijn oprichting heeft het DGR zich elk jaar uitgebreid naar meer landen, steden en gemeenten. In 2018 namen meer dan 120.000 onderscheidende mensen deel op hun klassieke of vintage motorfiets voor een ritje in 650 steden over de gehele wereld. Voor het vinden van uw dichtstbijzijnde DGR-rit kunt u terecht op de website van de DGR.

HOE IS TRIUMPH HIERBIJ BETROKKEN?

Naast het ondersteunen van de rit door het betrekken van de wereldwijde gemeenschap van Triumph Modern Classic -fans en -motorrijders, doneren we wereldwijd ook verschillende motorfietsen voor de DGR om de inspanningen voor fondsenwerving te belonen. Vorig jaar heeft een recordaantal van 120.000 onderscheidende mensen in honderden steden wereldwijd hun stropdas omgedaan, hun tweed jasje geperst en hun motorfiets gepakt  om vervolgens 6,3 miljoen dollar in te zamelen  voor de gezondheid van mannen. Deze grote prestatie is voor het grootste gedeelte te danken aan onze gepassioneerde fans en hun ongelofelijke inspanning om geld in te zamelen.

Share this article

You May Also Like