Ducati Panigale V4 R: stijl, verfijning, prestaties

Pure race adrenaline.

De nieuwe Panigale V4 R belichaamt de maximale expressie van de Ducati waarden: stijl, verfijning, prestaties.

Het is de maximale expressie van het race-DNA van Ducati, vergelijkbaar met een raceprototype als geen andere motor: een vooruitstrevend model dat de rijder begeleidt naar een dimensie van geavanceerd rijden, bestaande uit bochten en rechte stukken die ongelooflijk snel voorbij gaan, dankzij de elektronica die, als een onzichtbaar, magisch vangnet, de grenzen overschrijdt.

Ontworpen om een symfonie van emoties te garanderen, dankzij het nieuwe concept van prestaties: niet alleen acceleratie, remvermogen en beste rondetijd, maar ook veiligheid en rijgemak, ongeacht het niveau van de ervaring.

Kortom, pure race adrenaline onder controle.

De nieuwe Panigale V4 R is een racemotor met typegoedkeuring voor gebruik op de weg en is het technische uitgangspunt voor de officiële Ducati Superbike modellen die vanaf 2019 aan de start van het raceseizoen staan.

  • Panigale V4 R: door degenen die hem hebben ervaren!

    “Ik heb nog steeds een duidelijk herinnering van het gevoel dat ik had in de Cimini bocht op Vallelunga: een dubbele parabolische bocht naar rechts in één unieke ronde. De elleboog die over het asfalt schraapt, de motorfiets die op het circuit leunt en een lijn volgt zonder enige verandering van de rijder, bovenal heeft hij de precisie van een mes en een stabiliteit die me doet denken aan een 998. En niet te vergeten….. wat een schoonheid!”
    Alessandro Valia, Official Ducati Tester

De nieuwe Panigale V4 R en de motorfiets die zal racen in het World Superbike Championship.

 

Foto credit: Ducati

Bron: Ducati

Share this article

You May Also Like