Exclusieve Katana-helm cadeau als je de Katana bestelt!

Dit is de gloednieuwe Katana! Hightech, met een spraakmakend design dat duidelijk verwijzingen maakt naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Deze Suzuki Katana betekent de terugkeer van een motorlegende. Kies voor de zilverkleurige variant of ga voor duister met volledig zwart.

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden.

Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten, staat de Katana op een sportieve band van Dunlop: de sportmax Roadsport 2. Deze band is speciaal voor de nieuwe Katana ontworpen.

Rijklaar voor € 14.999,-

 

EXCLUSIEVE KATANA-HELM CADEAU

Als je de Katana nu bestelt, krijg je een exclusieve Limited Edition-helm cadeau! Deze helm, gebaseerd op de standaard Shoei NXR-helm, is voorzien van pinlockvizier, een Katana-logo én een Limited Edition-logo. Net als de Katana is de helm verkrijgbaar in matzilver of in matzwart. De actie met de Katana-helm is verlengd en loopt nu tot en met 30 juni (zolang de voorraad strekt), dus bestel jouw Katana (met helm) snel!

Share this article

You May Also Like