Het Harley-Davidson jaar begint hier…!

Opnieuw slaat Harley-Davidson zijn tenten op in de Golf van Saint-Tropez voor vier dagen zonnige dagen in het teken van ons favoriete motormerk. Dit is een van de meest magnifieke decors voor een echt H.O.G. feest: de exclusieve kustplaats Saint-Tropez, het schitterende strand, het stranddorp waar het evenement plaatsvindt, de mooie omgeving en het pittoreske dorpje Grimaud op de heuveltop.

Zoals altijd zal het strand weer gedomineerd worden door het hoofdpodium, waarop elke avond fantastische bands zullen staan die de menigte opzwepen. In het Harley Village vind je de gebruikelijke mix van handelaars, dealers en customizers, met alle drank- en eetstandjes die je intussen gewend bent te verwachten.

Op vrijdag verleggen we onze aandacht van de kust naar het binnenland, waar het gezellige dorpje Grimaud het decor biedt voor de Custom Bike Show, die altijd veel mensen trekt. De beste creaties uit heel Europa kruisen hun degens op het drukke dorpsplein voor prijzen in een groot aantal categorieën, waaronder de prestigieuze Best In Show. Als je alleen de schitterende ontwerpen komt bewonderen, moet je zeker niet vergeten om je stem in te dienen voor de People’s Choice.

 

Schermafbeelding 2016-03-22 om 22.12.52

 

En op zaterdag is het natuurlijk tijd voor de parade. Met duizenden Harley-Davidson rijders baant de optocht zich een weg door de exclusieve kustplaats Saint-Tropez, waar de jachten van de multimiljonairs een mooie achtergrond vormen voor het chroom en het geronk van de V-twins, waarna we via de kust het binnenland inrijden. Het is werkelijk een onvergetelijke aanblik om te zien hoe de duizenden motorfietsen door de smalle keienstraatjes van Grimaud rijden. De lokale bewoners komen altijd massaal toegestroomd om vol ontzag te kijken naar de metalen monsters die door hun slaperige stadje donderen.

Zorg ervoor dat je deze data alvast in je agenda zet voor de traditionele start van het nieuwe rijseizoen. Tot ziens in het zuiden van Frankrijk in mei!

Schermafbeelding 2016-03-22 om 22.13.51

DEMO RIDES

Het hele weekend is er gelegenheid om te rijden op een Harley-Davidson uit de spectaculaire Demo Ride Truck Fleet. Kom naar de Demo Rides en grijp je kans om een Harley-Davidson motorfiets van jouw dromen uit te testen.

 

RONDRITTEN MET GIDS

We hebben een aantal spectaculaire rondritten onder leiding van een gids in de omgeving georganiseerd. Meer informatie en inschrijven bij “H.O.G. Information”.

 

PARADE

Verzamelen vanaf 08.30. 

Met Chapter-vlaggenparade. Doe mee aan de voorinschrijving om teleurstellingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je je paradelint op tijd krijgt. Haal je stok en lint op bij “H.O.G. Information” om je Chapter met trots te vertegenwoordigen en een plaats te bemachtigen voor aan de parade

 

HET WINKELEN

H.O.G. & evenementenmerchandise
Verkrijgbaar in de evenementenmerchandiseruimte

Dealers en verkopers 
Verkoopstands, plus een verkoopgebied op het strand met producten van vijf dealers.

On the Road 
On the Road is vertegenwoordigd met het nieuwste assortiment H-D-producten voor thuis.

 

Bron: Harley-Davidson Nederland

Share this article

You May Also Like