Harley-Davidson Livewire: het hardste geluid dat je hoort is je hartslag die tekeer gaat

Van 0 naar 100 in 3 seconden

Voel instant vermogen zodra je aan het gashendel draait. Geen koppeling om los te laten. Geen versnellingen om te doorlopen. Slechts gas geven en je schrap zetten.

158 km stad bereik

De LiveWire™ heeft een hoog-voltage accu (of RESS; Rechargeable Energy Storage System) gemaakt van lithium-ion cellen omgeven door een geribbelde, gegoten-aluminium behuizing. De hoog-voltage accu levert 158 km bereik minimum in de stad of 152 km gecombineerd stop-and-go en snelweg bereik.* *

Twee makkelijke manieren om op te laden

Gebruik de onboard Level 1 oplader om ‘s nachts vanaf elk standaard stopcontact volledig op te laden. Ga voor sneller opladen naar een openbaar Level 3 DC Fast Charge station voor 80% lading in 40 minuten of 100% lading in een uur.

Advanced Riding Technology System

Een nieuwe verzameling technologieën die jou vertrouwen en controle geven in moeilijke situaties. Het systeem gebruik geavanceerde chassiscontrole, elektronische remcontrole en aandrijflijntechnologie om jou te helpen met versnellen en remmen, zowel rechtdoor als in bochten.

Rijmodi

LiveWire™ heeft zeven selecteerbare rijmodi die de prestaties van de motorfiets en het interventieniveau van de Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS) aansturen. Elke rijmodus bestaat uit een specifieke combinatie van vermogen, regeneratie, gasrespons en tractiecontrole. LiveWire wordt geleverd met vier voorgeprogrammeerde modi: sport, road, range en rain, naast drie door de rijder instelbare rijmodi.

H-D™ Connect Service

Met mobiele telematica connectiviteit ondersteund door Panasonic®, kun je je op afstand met je motorfiets verbinden via de Harley-Davidson™ app op je smartphone. Check de vitale gegevens van je motorfiets, zoals brandstofniveau, en krijg sabotagemeldingen, gestolen voertuig tracking en meer.

 

Bron: Harley-Davidson

 

Share this article

You May Also Like