Honda liefhebbers opgelet…!

Heb je ook weer zin om op de motor eropuit te trekken? Mis dan zeker niet Honda’s evenement voor liefhebbers van spanning en avontuur: de Adventure Week, van 19 t/m 25 maart 2018. 

Tijdens deze campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 t/m 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT techniek eens persoonlijk te ervaren.

Honda Adventure Deals

Naast deze specifieke themaweek staat de hele maand maart het Adventure segment centraal bij Honda. Gedurende deze hele maand kun je dan ook gebruik maken van interessante ‘deals’.

Zo is voor diverse Adventure modellen een specifiek budget opgesteld. Dit budget is te besteden als extra overnamepremie, aan originele Honda accessoires όf aan officiële Honda merchandise.

Uiteraard kun je bij ook bij Sjaak van Zweeden Motoren terecht voor een spiksplinternieuwe motor uit de Honda Adventure segment.

 

Bron: Honda Motoren Nederland

Share this article

You May Also Like