Honda Motor Magazine is uit…!

Wát een fantastische weken hebben we achter de rug. De spanning voor de grootste motorbeurs ter wereld – de EICMA – loopt altijd op, maar dit jaar was het ongekend. Honda toonde maar liefst negen nieuwe modellen aan de wereld. Wij waren er uiteraard bij. In de nieuwe Honda motormagazine prachtig beeldmateriaal van alle nieuwe modellen voor 2017. Om je vingers bij af te likken.

Zoals je gewend bent van Honda, wordt er verdiept in de achtergrond van al het Honda moois. Voor dit nummer werd gesproken met de ingenieur van Honda’s vlaggenschip; de CBR1000RR Fireblade. Ook is er een gesprek met het brein achter een totaal nieuw soort motorscooter, de X-ADV. Twee modellen die niet met elkaar te vergelijken zijn, maar één ding hebben de bedenkers gemeen; de passie spat ervan af.

In dit magazine uiteraard ook aandacht voor de ‘gewone’ Honda rijder. Een interview met Goldwing-liefhebber Erik, en ook met John Millard, die als vrijwilliger bloed rondbrengt op zijn Honda ST1300. Tsja, noem dat allemaal maar ‘gewoon’…
Heel veel kijk- en leesplezier. En vergeet je niet te abonneren, dan krijg je voortaan het magazine als eerste, en helemaal gratis, in je mailbox.

Lees er alles over en meer in Honda Motor Magazine.

Share this article

You May Also Like