Honda op de Motorbeurs

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari vond de jaarlijkse MOTORbeurs in Utrecht plaats. Honda was daar ruimschoots vertegenwoordigd, met een imposante stand, een aantal iconische motoren en een selectie van de nieuwste modellen. Sjaak kwam, zag en overwon… de verleiding.

Zo bewonderde Sjaak de allereerste nieuwe Rebel in de Benelux de CMX500 Rebel, Honda’s nieuwe stoere bobber-style motor, geschikt voor een A2-rijbewijs. Een première!

Natuurlijk ontbrak ook de CBR1000RR Fireblade, die dit jaar zijn 25ste verjaardag viert. In Utrecht kon je het 2017 model en de Fireblade SP zien. Van hun grote broer – de Fireblade SP2 – was er een bijzonder exemplaar tentoongesteld: de onlangs onthulde, splinternieuwe 2017 Red Bull World Superbike Fireblade SP2 van Honda rijder Stefan Bradl.

Ook splinternieuw en niet minder indrukwekkend was de innovatieve, avontuurlijke X-ADV motorscooter van Honda, die op de stand aanwezig was. En daarnaast ontbrak natuurlijk ook de nieuwe CB650F, CRF450R en RX, en de CB1100EX en RS niet.

Maar er was ook ruimte voor Honda’s die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Zoals de CRF250L die er een reis rond de wereld op heeft zitten en bijna 113.000 kilometer aflegde door 56 landen in ruim twee jaar. Zonder noemenswaardige problemen, dat spreekt voor zich. Het is tenslotte een Honda…

Er was genoeg te zien dus…!

 

 

Share this article

You May Also Like