Italiaanse passie: Monster 1200 25° Anniversario

Ducati’s meest iconische motor is 25 jaar oud. Om deze mijlpaal te vieren hebben we de Monster 1200 25°Anniversario gecreëerd : een exclusief model in een gelimiteerde uitgave van 500 stuks.

Style, design en sportiviteit

Onze meest iconische motor is 25 jaar oud. Om deze mijlpaal te vieren hebben we de Monster 1200 25°Anniversario gecreëerd : een exclusief model in een gelimiteerde uitgave van 500 stuks.

Gelimiteerde en genummerde editie

Slechts 500 stuks van de nieuwe Monster 1200 25th Anniversario werden geproduceerd, geïdentificeerde door progressieve nummering bevestigd op het frame.

Tricolore kleurstelling

De neuskuip, tank en cover van het passagierszitje van de Monster 1200 25° Anniversario zijn voorzien van een speciale driekleurige Italiaanse vlag kleurstelling. Het gaat perfect samen met het goud gekleurde frame en wielen en speciale zadel met het geborduurde 25th anniversary logo.

Wielen en ophanging

De Monster 1200 25th Anniversario is voorzien van het allerbeste wat je kunt wensen op een sportieve naked. Startend met de kenmerkende Marchesini gesmede wielen met goudkleurige W-spaken. Het stalen trellis buizen frame en aluminium enkelzijdige achterbrug gecombineerd met een voorvork voorzien van 48 mm diameter veerpoten en een achterschokdemper, beide Öhlins en beide volledig instelbaar.

Standard Equipment

Ducati Quick-Shift up/down (DQS), Full-TFT kleurendisplay, Passagierszit cover, LED parkeer licht en achterlicht, Daytime Running Light (DRL)*, LED richtingaanwijzers*, USB contact, Premium zadel met “25°” logo borduursel, Genummerde plaat, Scharnierende rem- en koppelingshendel, Billet spiegels, Billet frame pluggen, Billet stuurgewichten, Aluminium kentekenplaathouder, Carbon fiber contactslot behuizing, Carbon fiber hitte schild voor de uitlaat, Carbon spatborden, Superleggera 1299 handvatten, Flyscreen.
Image: Ducati Monster-1200-25-Anniversario
Bron: Ducati
Share this article

You May Also Like