KNMV HERFSTDEALS: SUPERKORTING OP RIJTRAININGEN

Goed nieuws als jij maximaal wilt genieten van de nazomer: bij KNMV Opleidingen krijg je tijdelijk een superkorting van € 40,- per boeking – op vrijwel alle trainingen!
De korting geldt voor alle soorten trainingen: van VRO-motortrainingen zoals de VRO Bochten en de VRO Op Maat tot KNMV Trainingen op de openbare weg, zoals KNMV Beter door de Bocht, KNMV Risico Herkennen, KNMV Groep en Bochten – en alle andere. Welke je ook kiest, je hebt altijd een topdag en bent na afloop een nog betere motorrijder.

VIER TIENTJES
De Herfstdeal-korting is een tweetrapsraket: € 25,- exclusieve ledenkorting plús € 15,- actievoordeel, dat je krijgt met de actiecode herfst18. Vier tientjes dus, da’s pakweg 20%. Dat maakt zo’n supergave en leerzame trainingsdag opeens wel héél de moeite waard.

OOK VOOR NIET-LEDEN
De Herfstdeal-korting geldt ook voor jouw vrienden of familieleden die nog géén KNMV-lid zijn. Dat werkt zo: als ook jouw vader of moeder, broer of zus, zoon of dochter, vriend of vriendin zich aanmeldt als lid voor de rest van het jaar (€ 15,-), krijgt hij/zij meteen alle voordelen: de belangenbehartiging, Pechservice Nederland, korting bij KNMV Verzekeringen, het kwartaalmagazine GRIP en nog veel meer. Plus… de € 40,- Herfstdeal-korting! Geef dan bij het inschrijven voor de training aan dat je lid wil worden van de KNMV.

Kijk voor alle info en boekingen op www.knmv.nl/opleidingen.

Share this article

You May Also Like