Langer extra inruilwaarde op de V-Strom

Suzuki geeft tijdelijk € 1.000,- extra inruilwaarde bij aanschaf van een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A of V-Strom 1000XTA. En dit voordeel komt bovenop het toch al superscherpe inruilvoorstel van de Suzuki-dealer! Wacht niet te lang, je kunt van deze actie profiteren tot en met 31 december 2018. Bovendien: nu een V-Strom kopen, betekent ‘m rijden in 2019!

De Suzuki V-Strom is de populairste motorfiets van Nederland. Niet heel vreemd, want de V-Strom 1000A biedt een hoog comfort, geweldige rijeigenschappen én de juiste looks. Het avontuur straalt ervan af! Bovendien is het een stoere allroad motorfiets die op elke ondergrond overtuigt. De V-Strom 1000XTA is zo mogelijk nóg stoerder. Met een breed stuur, handkappen en tubeless DID-spaakwielen.

Die € 1.000,- extra inruilwaarde op een nieuwe Suzuki V-Strom 1000A of 1000XTA, die kun je toch niet laten lopen? Gelukkig is de inruilactie verlengd tot en met 31 december dit jaar. Bovendien: dit jaar een V-Strom kopen, betekent pas in januari 2019 op kenteken zetten. Dus kom langs voor de avontuurlijke V-Strom, de populairste motorfiets van Nederland.

De Suzuki V-Strom 1000A

De Suzuki V-Strom 1000A is al jaren bijzonder populair bij toerrijders, avonturiers en vakantiegangers. En daar is alle reden toe.

De 1.037 cc V-Twin van deze Adventure Sport, die ook bekendstaat als DL1000 ABS, combineert levendige prestaties met een bullige trekkracht van onderuit. Daardoor begeeft deze allroad zich met speels gemak op elk terrein, of het nu krappe geitenpaadjes, snelle bergroutes of lange snelwegen zijn. Het stijve Twin-Spar frame zorgt samen met de uitgekiende zitpositie en het lage gewicht voor een wendbaarheid die uniek is in zijn klasse. Het fantastische zitcomfort, de uitstekende protectie van het instelbare windscherm, de uitgebreide bagagemogelijkheden en de geavanceerde assistentiesystemen maken het allround-karakter van deze Dual Purpose-motor ongekend.

Suzuki introduceert twee nieuwe accessoires pakketten voor de V-Strom 1000A. Het Touring-pakket is bedoeld voor de reislustige rijder, het Adventure-pakket is er voor avontuurlijke rijders.

 

Image: De Suzuki V-Strom 1000A is al jaren bijzonder populair bij toerrijders, avonturiers en vakantiegangers. En daar is alle reden toe.

Bron: Suzuki Nederland

Share this article

You May Also Like