Latinas, bellas mujeres

Het Holland Heineken House opende dit jaar voor de dertiende keer haar deuren, ditmaal in Rio de Janeiro. Om de Nederlandse ontmoetingsplaats voor olympische sporters onder de aandacht te brengen, kwam Heineken met een nieuwe tv-commercial. In de video zie je Braziliaanse wegwerker João. Vanwege zijn oranje werkkleding wordt hij door Japanse, Amerikaanse en zelfs Braziliaanse sportfans herkent als oranje-supporter. De wegwerker groeit in zijn rol en belandt uiteindelijk zelfs dansend in het Holland Heineken House. We kennen natuurlijk allemaal nog die reclamespot van Heineken Bier. Niet op zijn minst door die bloedstollend mooie Latina die helemaal in Heineken-groen verleidelijk voor João stond de dansen. Goede greep van Heineken!

Ook bij Van Zweeden Motoren in de werkplaats was deze commerciële clip het gesprek van de dag. Al gauw gingen de verhitte discussies over uit welk werelddeel nou de mooiste vrouwen komen. Zo was de een er bijvoorbeeld heilig van overtuigd dat de mooiste dames in Rusland worden geboren en weer een ander zweerde bij Italië of had de voorkeur voor Poolse dames en weer een ander voor Aziatische schonen en ga zo maar door. Kortom, de meningen liepen nogal stevig uiteen, niet op zijn minst beïnvloedt door de persoonlijke ervaringen. Al gauw werd vastgesteld dat de mooiste vrouwen van onze planeet toch wel uit Zuid-Amerika komen. En dan ging de voorkeur uit naar Argentinië. Daar zijn ze nog net ietsje fraaier en fijner gebouwd dan de dames uit Brazilië. Die zijn over het algemeen wat minder verfijnd van lijf en leden. Alhoewel Colombiaanse dames ook niet voor de poes zijn… Daar heb je duidelijk wel meer dan alleen wielrenners die als een klimgeit de berg op kunnen fietsen.

Zoals altijd heeft de baas altijd het laatste woord en altijd gelijk. Voor de baas als meesterkenner en verwoed verzamelaar van postzegels uit Zuid-Amerika stond het voor hem toch wel vast dat de mooiste vrouwen ter wereld uit Latijns Amerika (Zuid-Amerika) komen. Punt uit. Tot de verbeelding sprekende voorbeelden zijn Jennifer Lopez en onze huidige Koningin. Om zijn gelijk te bewijzen hebben we het internet afgespeurd met als gevolg bloedstollend mooie latina’s, als kan compleet met motor, de meesten waren zonder helaas. Tja, je kan niet alles hebben, maar wel stuk voor stuk  vrouwen waarvoor opa stante pede zijn rolstoel uit klautert…

Maar kijk even vrijblijvend mee of we gelijk hebben gelijk of niet…

 

q d e f n g h j o c carmenortegaphotoshootnervousmotorcycleejpotqgiwgyl i k     l

 

p

m

Share this article

You May Also Like