“MASH: retro look, moderne prestaties!”

MASH, een succesvol merk door geheel Europa, is nu leverbaar in Nederland! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving!

MotoMondo: Importeur van MASH

MotoMondo B.V. is vereerd om het importeurschap van MASH in de Benelux te mogen vertegenwoordigen. MotoMondo B.V. is reeds jaren actief in de motorbranche en wij beschikken over alle faciliteiten om u als klant maar ook de dealer optimaal te bedienen. Laat u verleiden door de magie van MASH en geniet van de unieke beleving!

MASH 125cc

Met onze 125cc motorfietsen is het allemaal begonnen. Een lichte motorfiets met de looks van weleer. Geïnspireerd door de grote merken uit vervlogen jaren maar toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint met motorrijden of na jaren weer de beleving wil ervaren, de 125cc MASH modellen zijn er klaar voor. Van de basis in de vorm van de Seventy tot de heuse Café Racer en Scrambler. En mocht dat niet genoeg zijn, we hebben een groot assortiment accessoires om jouw motorfiets te creëren.

MASH 250cc

Voor degene die niet op een 125cc hoeft te beginnen of net even iets meer vermogen wil heeft MASH een tweetal 250cc motorfietsen in het assortiment. Moderne 1-cilinder motoren met een vermogen van 20pk geven je net dat extra beetje vermogen. De styling van de twee uitvoeringen is net als die van de 125cc modellen gebaseerd op de iconische modellen uit de jaren zestig en zeventig. Klassiek maar toch modern en door de aantrekkelijke instapprijzen toegankelijk voor een zo’n breed mogelijk publiek. MASH maakt motorrijden weer aantrekkelijk!

MASH 400cc Classic

De 400cc modellen van MASH zijn, net als de 250cc uitvoeringen, de motorfietsen voor het A2 rijbewijs maar ook voor degene die weer wil genieten van het motorrijden zoals dat ooit bedoeld was. Eén met je motorfiets en één met je omgeving. Puur genieten van de 1-cilinder en het ruisen van de wind. Dus of je nou voor Classic of voor Adventure gaat, MASH gaat met je mee!

MASH 400cc Family Side

Geheel nieuw en gebaseerd op de bekende Five Hundred is de Family Side. Het eerste betaalbare zijspan sinds tijden. Niet alleen voor de zondagse trip maar ook een avontuurlijke reis naar het onbekende ligt in het verschiet met deze 397cc 1-cilinder 4-taktmotor met benzine inspuiting. Uiteraard voorzien van alle features die tegenwoordig vereist zijn voor de Euro4 norm maar dankzij zijn vintage look lijkt het alsof je terug in de tijd bent gereden. Aarzel dus geen moment, app je geliefde, pak jullie spullen en herontdek de magie van het zijspan rijden.

MASH 400cc Adventure

Dat de 397cc 1-cilinder 4-taktmotor met brandstofinjectie niet alleen de klassieke MASH 400 modellen aan kan drijven bewijst de nieuwe Adventure. Met zijn ruim bemeten frame, unieke vering in zijn segment (multi-instelbare 43mm voorvork), multifunctionele digitale dashboard, aluminium stuur en grote bodemvrijheid is ook het onverhard naast het asfalt zijn werkterrein. Een echte allrounder die ook nog eens van een avontuurtje houdt!

 

Share this article

You May Also Like