Moto Guzzi Open House begin september in Mandello del Lario

De laatste drie edities werden bezocht door ruim 50.000 mensen van over de hele wereld, dus opent de Moto Guzzi-fabriek in 2018 wederom zijn deuren. Of eigenlijk moeten we zeggen: zijn legendarische rode poort aan de Via Parodi 57 in Mandello del Lario. De Moto Guzzi Open House begint op vrijdag 7 september om 15:00 met de opening van het Museo Moto Guzzi en de Eagle Shop. Op zaterdag 8 en zondag 9 september kunnen gasten ook de Moto Guzzi-productielijn bezoeken, de assemblagelijn waar de roemruchte V-twins worden geboren en de historische windtunnel.

 

Gedurende het hele weekeinde worden er in het Moto Guzzi Village – dat in het hart van het fabrieksterrein ligt – heel veel activiteiten georganiseerd. Zo wordt er tijdens de Moto Guzzi Open House bijvoorbeeld een heuse wereldprimeur onthuld.

 

Het Moto Guzzi Village is tevens het startpunt van de testritten. Tijdens het weekeinde mogen honderden motorrijders gratis kennismaken met de nieuwste motoren van Moto Guzzi. De absolute ster is natuurlijk de V7 III Limited Edition. Van die speciale editie worden slechts vijfhonderd genummerde exemplaren gebouwd. Allemaal vallen ze op door hun stijlvolle, moderne uiterlijk, dat elegante chroomelementen combineert met de modernste hightechmaterialen.

 

Verder hebben de vele Moto Guzzi-accessoires een centrale plek gekregen op het terrein en kunnen in de Eagle Shop ook niet-motorrijders (of nog niet-motorrijders) tot de wereld van Moto Guzzi toetreden. Er is een groot assortiment aan kleding en andere merkartikelen te koop.

 

 

Motorrijders die het authentieke en stijlvolle Moto Guzzi-universum betreden, zullen zich thuis voelen in The Clan: de officiële Moto Guzzi-gemeenschap, waarvan de leden in aanmerking komen voor allerlei exclusieve voordelen. The Clan is online te bezoeken via www.theclan.motoguzzi.com. De Moto Guzzi Open House 2018 is voor leden van The Clan – die in het weekeinde een aantal nog te onthullen privileges krijgen – dé ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

 

Kijk op de Moto Guzzi-website, www.motoguzzi.com, voor updates over het programma van de Moto Guzzi Open House 2018.

 

Tekst: persbericht Moto Guzzi

Foto’s: Moto Guzzi

Bron: De Motorsite

Share this article

You May Also Like