MotoGP 2016: Valentino Rossi verlengt contract voor 2 jaar…!

Valentino Rossi kondigt aan dat hij na 2016 nog 2 seizoenen zal vol maken bij Yamaha! ‘Il Dottore’ heeft nu dus alle twijfels weg genomen!

Valentino Rossi:  “Ik ben heel blij te mogen aankondigen dat Yamaha en ik ons contract hebben verlengd en nog de twee komende jaren samen zullen werken in MotoGP. Ik ben tevreden met deze beslissing, want het is altijd mijn doel geweest actief te blijven in de motorsport zolang ik competitief ben én er ook plezier aan beleef.

Sinds ik in 2013 terugkeerde naar Yamaha voelde ik me terug thuis wat ook te merken was aan mijn resultaten. Ik haal veel voldoening uit de samenwerking met mijn crew en de rest van het Yamaha Movistar GP team. Hun steun is onvoorwaardelijk gebleken en ik bedank hen daarvoor oprecht. Ik ben heel gemotiveerd om op mijn YZR-M1 de best mogelijke resultaten te behalen, dit jaar en de twee  komende seizoenen.

Ik wil ook nadrukkelijk alle fans bedanken die altijd achter mij staan en zo de races extra speciaal maken. Ik zal blijven pushen, elke GP opnieuw, en hoop dat we met zijn allen nog vele jaren kunnen blijven genieten van MotoGP.”

Of Rossi erin slaagt nog een tiende wereldtitel binnen te rijven valt af te wachten maar wij, de GP fans, zijn de komende 2 jaar alvast verzekerd van spektakel op de baan en sfeer op de tribunes!

Bron: De MotorSite

Share this article

You May Also Like