Motorbeurs Utrecht 2019 van donderdag 14 t/m zondag 17 februari in Utrecht…!

Jouw KNMV-lidmaatschap levert voordeel op!

Van donderdag 14 t/m zondag 17 februari wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het kloppend motorhart van Nederland. MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland. Alles voor de motorrijder. Bekijk de gloednieuwe modellen. Of koop tegen speciale beurstarieven een mooie occasion, motorkleding en/of accessoires. Uiteraard is de KNMV ook van de partij.

Wat nog meer

Tijdens de aankomende editie biedt Motorbeurs Utrecht een extra dosis actie, stuntshows, demo’s, gratis opstap-les, live motorbuilds en sport. Jouw perfecte aftrap voor het nieuwe motorseizoen!

Met korting naar Motorbeurs Utrecht

Online

Je kunt nu al online tickets kopen voor de Motorbeurs Utrecht. KNMV-leden betalen €13 euro via de online verkoop. Ga naar Mijn KNMV en daar vind je een link waarmee je de toegangskaarten met korting kunt bestellen. Door je kaartje online te bestellen, hoef je straks niet meer in de rij te staan bij de kassa.

Let op, per bestelling (alle type kaarten) brengt de Jaarbeurs éénmalig €1 euro transactiekosten in rekening. Per KNMV-ledenpas is het mogelijk om maximaal één kortingsticket te kopen.

Kassa

Aan de kassa krijg je als KNMV-lid op vertoon van je KNMV-ledenpas tijdens de Motorbeurs korting. Een dagkaart aan de kassa kost €17,50 euro, KNMV-leden betalen slechts €13 euro.

Let wel op, het is mogelijk dat er tijdens de Motorbeurs lange rijen staan bij de kassa. 

Share this article

You May Also Like