New Bonnville Bobber Range

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER – alle klassieke kenmerken die bobbers zo herkenbaar maken, de legendarische lijnen en de innovatieve technieken, met een nu nog duisterder stijl van rauwe spierkracht, een nog imponerender gestalte, aanwezigheid en allure, dit alles nu op een nog hoger niveau gespecificeerd.

De Bonneville Bobber is de snelst verkochte motorfiets ooit van Triumph geworden in een productiegeschiedenis die zich uitstrekt over een eeuw tot 1905, waardoor het direct een moderne klassieker is. Een brute schoonheid met een ongeëvenaarde authenticiteit en categoriebepalende rijeigenschappen. Dit is een handgemaakte custom, direct uit de fabriek met een opvallend iconisch silhouet dat direct herkenbaar is op straat.

Hier volgen de redenen waarom de Bobber, en de nieuwe Bobber Black-, onze iconische Bonneville-lijn naar een nog hoger en spannender plan tillen.

 

7 redenen om een Bonneville Bobber te rijden

 

 

1. MOTOR MET HOOG KOPPEL

Het kloppend hart van de Bobber wordt gevormd door een 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan een T120. De rijhulptechnologie omvat Road- en Rain-rijmodi, (uit)schakelbare tractiecontrole, schakelbekrachtiging, verwarmde handgrepen, ABS, en, uniek voor de Bobber Black, cruisecontrol met één knop.

2. EENVOUDIG TE BESTUREN

Het unieke chassis, de ophanging en het frame zijn ontworpen om samen met de geavanceerde rijhulptechnologie te zorgen voor een uiterst dynamische en comfortabele Bobber-rit. De Bonneville Bobber heeft de klassieke lage zithoogte van een Bobber en een innovatieve verstelbare rijpositie en voelt evenwichtig en authentiek aan met een uitstekende wegligging. Je voelt de kracht direct vanaf het moment dat je wegrijdt, de bochten worden soepel en intuïtief genomen en het allround wendbare en responsieve rijgedrag inspireert het vertrouwen van de rijder van begin tot eind.

3. ONTWORPEN MET PRECISIE

De nieuwe Bobber-motorfietsen van Triumph integreren perfect alle kenmerkende eigenschappen van een klassieke Bobber met verbluffende details, minimalistische, gestripte styling en een krachtige uitstraling. Er is een hoog niveau van specificatie, waarbij elke component zorgvuldig is aangebracht, vaak aan het zicht onttrokken om interferentie met de iconische strakke lijnen te voorkomen. De belangrijkste kenmerken zijn de Engine Control Unit die voor optimale vermogensafgifte zorgt, de nieuwste generatie ABS en (uit)schakelbare tractiecontrole en de Road- & Rain-rijmodi die de gasrespons aanpassen aan de verschillende omstandigheden op de weg.

4. GEWELDIGE SOUNDTRACK

De korte, schuin afgesneden dubbele dempers en unieke dubbele luchtfilterkast van de 1200 cc-Bonneville-motor zorgen voor een karakteristiek en opvallend diep en rauw geluid dat uniek is voor de Bobbers. Deze motorfietsen hebben een donker en rauw geluid dat perfect past bij hun rebelse uitstraling en ongeëvenaarde hedendaagse prestaties.

7. TECHNISCH HOOGSTAAND

Er is een enorm hoog niveau aan motortechnologie en -techniek ingebouwd in elk Bonneville Bobber-model. De Bobber is volledig uitgerust met elektronische gasklepregeling, ABS en tractiecontrole, schakelbekrachtiging en startonderbreker. De Bobber Black heeft alle belangrijk kenmerken van de Bobber plus een nieuw dikker voorwiel met dubbele Brembo voorremmen, Showa-cartridgevorken, volledige LED-koplamp, cruisecontrol die met en enkele knop te bedienen is en volledig zwarte details.

 

Bron: Triumph

Share this article

You May Also Like