Oldtimerrit Middelburg 2016 – een beeldimpressie…

Zondag 11 september was het eindelijk weer zover. Liefhebbers van oude motoren (en oude mannen) konden hun hart ophalen. Uiteraard was Sjaak daarbij aanwezig om al zijn relaties aan te moedigen en een hart onder de riem te steken. Dankzij de KNMI was het ook nog eens schitterend weer die dag, dus het kon niet op. Onderstaand een korte beeldimpressie van het evenement.

 

 

img_6131

Sjaak (links) op het terras van Cafe De Bommel, genietend van een koude Capuccino. Leuk is te zien dat Sjaaks wekelijks bezoek aan de sportschool om zijn ‘six pack’ weer vorm te geven eindelijk vruchten begint af te werpen. Naast hem, uit de Quote 500, de puissant rijke oldtimer liefhebber en voormalig scheepswerktuigkundige Chris Vreke die op zijn ouwe Moto Guzzi 850 T3 was gekomen.

 

img_6133

Twee schitterende Norton Commando’s bevonden zich in het deelnemersveld.

 

img_6135

Nog nooit zag het oude stadhuis er zo mooi uit…!

 

img_6136

Elke oldtimerrit is eigenlijk een grote reünie van goud-van-oud…! Elk merk kom je er tegen. Van Moto Guzzi tot Laverda en van Norton tot Royal Enfield.

 

img_6137

Ook liefhebbers van zijspannen konden hun hart ophalen…

 

img_6138

Veel bekijks trok deze bijzonder fraaie Vincent van Adrie…

 

img_6139

Volop bijpraten met eensgezinde motorliefhebbers…

 

img_6140

Gerekend vanaf de blauwe Honda Goldwing naar links staat staat op de vierde plek zowaar de supermoderne Cavia van Sjaak als een vreemde eend in de bijt tussen al die oldtimers…

 

img_6141

Oldtimer evenementen: kijken en bekeken worden…

 

 

img_6144

Waar je ook kijkt, overal zie je bekenden en motorliefhebbers. In het midden op de rug gezien Ernst die in het bezit is van een originele Kawasaki 900 Z1 uit begin 70er jaren. De man met de pet op en de jas los over zijn linkerschouder is een welbekend gezicht van Zeevishandel Cash & Carry uit Vlissingen. Hij reed mee op een BSA.

 

 

 

 

Share this article

You May Also Like