Prijs Katana is bekend, bestel hem nu!

Het is bijna zover … begin mei staat de gloednieuwe Suzuki Katana te schitteren bij jouw Suzuki Motoren-dealer. De scherp sturende motorfiets wordt leverbaar met keuze uit twee kleurstellingen: chic zilvergrijs of stoer zwart. De Katana is per direct te bestellen vanaf 14.999 euro.

LIMITED EDITION KATANA-HELM

Begin mei kun je live kennismaken met de Katana bij jouw Suzuki Motoren-dealer. Kun je echt niet wachten? Bestel jouw Katana dan nu, dan krijg je bovendien een exclusieve Limited Edition-helm cadeau! De helm is gebaseerd op de standaard Shoei NXR-helm (met pinlockvizier). Je kunt kiezen voor een versie in matzilver of juist in matzwart. Op de helm staan het Katana-logo en het Limited Edition-logo. Deze actie loopt tot eind mei en zolang de voorraad strekt, dus bestel jouw Katana nu!

PERSONALISEER JOUW KATANA

Elke Katana is helemaal naar eigen smaak aan te kleden met een groot aantal accessoires, die meteen bij de verkoopstart beschikbaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor een voorspatbord van lichtgewicht koolstofvezel, een krukascover van hetzelfde lichte materiaal of een cover voor de dynamo. Rode remklauwen van Brembo, een rood zadel en een van de leverbare stripingsets maken het geheel vervolgens helemaal af. Zie jij jezelf al rijden op jouw gloednieuwe, gepersonaliseerde Suzuki Katana?

De Katana

Dit is de gloednieuwe Katana! Hightech, met een spraakmakend design dat duidelijk verwijzingen maakt naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Deze Suzuki Katana betekent de terugkeer van een motorlegende. Kies voor de zilverkleurige variant of ga voor duister met volledig zwart.

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden.

Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten, staat de Katana op een sportieve band van Dunlop: de sportmax Roadsport 2. Deze band is speciaal voor de nieuwe Katana ontworpen.

 

Image: de gloednieuwe Suzuki Katana!

Bron: Suzuki Motoren Nederland

 

Share this article

You May Also Like