DE SUZUKI ANGELS & HEROES TOUR

Hoe voelt het om op een Suzuki te rijden? Geweldig natuurlijk! Je ontdekt het tijdens de Suzuki Angels & Heroes Tour; een spetterende roadshow waarbij alles om de ultieme Suzuki Beleving draait! Met een uitdagende Suzuki Challenge, mooie prijzen én de enige echte Suzuki Wheelie-machine. Check snel wanneer de roadshow bij jou in de buurt is en schrijf je in.

Suzuki rijden is een ultieme beleving die met niets te vergelijken valt. Je stapt op, geeft gas en je bent verkocht. Hoe dat voelt? Je ontdekt het tijdens de Suzuki Angels & Heroes Tour 2018. Schrijf je snel in, be a hero and meet the angels!

 

De Angels & Heroes Tour 2018 bezoekt dit voorjaar tien Suzuki dealers met een spetterende roadshow. Een dag lang staat alles in het teken van de Suzuki Beleving en worden al je zintuigen geprikkeld. Ga de uitdagende Suzuki Challenge aan op een splinternieuwe demomotor en maak kans op geweldige prijzen. Of test jouw skills op een echte Suzuki Wheelie-machine. De Angels & Heroes Tour is zo’n evenement dat je niet mag missen. Schrijf je dus snel in en beleef dat ultieme Suzuki gevoel!

 

Schrijf je nu in!

31 mrt. NIWA, Zwaagdijk Schrijf je in!
07 apr. Motoport Rockanje, Rockanje Schrijf je in!
14 apr. Goedhart Motoren, Bodegraven Schrijf je in!
21 apr. Motor Oost, Rijssen Schrijf je in!
12 mei  Hoegee Suzuki Center, Schrijf je in! 
19 mei  Motoport, Leek Schrijf je in!
26 mei  Valkenier, Barneveld Inschrijving start 26 maart
02 jun.  Motoport, Almere Inschrijving start 2 april
09 jun.  Motoport, Echt Inschrijving start 9 april
16 jun.  MVM Motoren, Soesterberg Inschrijving start 16 april

 

Bron: Suzuki Nederland

Share this article

You May Also Like