Suzuki-dealer maakt motorrijden zorgeloos

Suzuki-motorrijders kunnen ongestoord en zorgeloos van hun motor genieten, ook als deze bijvoorbeeld tien jaar oud is. Als enige motormerk in Nederland geeft Suzuki, na een onderhoudsbeurt bij de officiële Suzuki-dealer, ook buiten de garantieperiode een jaar lang gratis mobiliteitsservice.

 

Wie op een oudere Suzuki-motorfiets rijdt en deze door de professioneel opgeleide en vakkundige monteurs van de Suzuki-dealer laat onderhouden volgens fabrieksopgave, is het hele jaar erna verzekerd van zorgeloos rijplezier. Het aanbod van de gratis pechhulp geldt voor Suzuki-motorfietsen tot een leeftijd van tien jaar oud. Is de motor dus bijvoorbeeld zes jaar oud en brengt de eigenaar hem voor onderhoud naar de Suzuki-dealer, dan ontvangt hij gratis één jaar mobiliteitsservice.

24/7 gratis pechhulp

De Suzuki Mobiliteitsservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en in te schakelen bij bijvoorbeeld een lekke band, kapotte accu of zelfs verkeerd getankte brandstof. Indien mogelijk laat Suzuki de motorfiets ter plekke repareren. Als dat niet lukt, laat Suzuki de motorfiets naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer transporteren. Als reparatie binnen 24 uur (Nederland) of 48 uur (Europa) niet mogelijk is, wordt vervangend vervoer beschikbaar gesteld of de kosten voor een hotelovernachting of openbaar vervoer vergoed.

De voordelen op een rij

• 24/7 gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa t.w.v. € 120,-.

• Gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit

• Jaarlijks gratis verlenging na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

• De mobiliteitsservice is kentekengebonden en geldt ook wanneer iemand anders op de motor rijdt.

 

Bron: Suzuki Motoren Nederland

Share this article

You May Also Like