Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience

Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

Dag 1: Ferry overtocht Rotterdam-Hull

Nadat alle deelnemers een aantal weken voorafgaand aan de reis alle reisinformatie hebben ontvangen wordt er verzameld bij Blom Motoren in Leusden. Na een goed verzorgde maaltijd door Blom vertrekt de groep naar de haven van Rotterdam. Daar werd als groep in gechecked en al snel genoeg waren we aan boord van de ferry. Na een gezellig drankje werd iedereen in slaap gewiegd door de ferry op een rustige zee.

Dag 2: Via Peak District naar Hinckley

Vroeg in de ochtend meert de ferry aan in Hull en kan de toeristische route naar Hinckley beginnen. Vanuit Kingston upon Hull werd de stad snel verlaten en reden we het Engelse landschap in. Na aankomst in het schitterende Peak District was het tijd voor een lunch op een mooie plek. Tijdens de lunch verdween de bewolking en heeft de zon ons de hele reis niet meer in de steek gelaten. Met de route dwars door het Peak District voelde zowel de motor als de rijder zich heerlijk thuis in Engeland. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een drankje in de Triumph bar van het hotel.

Dag 3: Triumph Factory Visitor Centre

Natuurlijk het hoogte punt van de reis: het bezoek aan de Triumph! We werden als groep om 09:30u verwacht en hartelijk ontvangen door Neill en Pete. Uiteraard kregen onze deelnemers de “fullpackage” en stond er koffie en thee met Engelse lekkernijen klaar in het sfeervolle 1902 café. Om 10:00u begon de rondleiding in de fabriek met charismatische Neill. In de anderhalf uur durende rondleiding neemt Neill je mee op een ware reis door de fabriek.

 

Bron: Triumph Nederland

Share this article

You May Also Like