Vanaf april beschikbaar de Suzuki V-Strom 1050 &1050 XT

Goed nieuws uit Japan; vanaf april staan de splinternieuwe V-Strom 1050 en 1050XT te schitteren in de showroom van jouw Suzuki dealer. En wat een gave motoren zijn het weer geworden. De internationale motorpers is lovend en noemde de nieuwe V-Stroms no-nonsense machines die slechts voor één ding bedoeld zijn: lekker rijden. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Klik dan snel door.

De V-Strom 1050XT met het exclusieve First Edition accessoire pakket is niet zomaar een motorfiets. Het is een unieke combi waarvan er slechts 25 worden geleverd in Nederland. De meeste zijn al verkocht, dus wacht niet te lang en pre-order jouw exclusieve V-Strom 1050XT First Edition vandaag nog bij je Suzuki dealer. Het kan nog tot 30 maart 2020. En dan? Dan rijd je begin april al weg op deze gruwelijk gave limited edition.

De V-Strom 1050 en V-Strom 1050XT zijn echte krachtpatsers en gemaakt voor de echte ontdekkingsreiziger. Uitgerust met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talloze technische updates is dit de meest geavanceerde V-Strom ooit. Wijk af van de begane paden en ga op avontuur! En dat terwijl je geniet van ultiem comfort. Met de V-Strom zijn er geen grenzen.

Herkenbare lijnen en toch helemaal nieuw: gebaseerd op het design van de legendarische Suzuki DR-Z-woestijnracer is het design van de nieuwe V-Strom scherper dan ooit. Nieuwe details zijn de koplamp met LED-verlichting, een verticale indeling voor dim- en grootlicht en het aluminium stuur met nieuwe bedieningsunits. Je rijdt bovendien met nog meer vermogen dankzij het vernieuwde V-twin-blok met 107 pk (79 kW). En met het gloednieuwe Suzuki Intelligent Ride System ben je op de V-Strom zelfs tijdens de spannendste avonturen helemaal in controle. De opvallende oranje met witte kleurstelling van de DR-Z keert terug, naast vijf andere kleuren, waaronder het bekende Champion Yellow en een nieuwe kleur grijs: Solid Iron Gray. In het eerste kwartaal van 2020 komt de nieuwe V-Strom 1050 op de markt.

Bron: Suzuki Motoren

Share this article

You May Also Like