Volg motorsport op TV

Thailand begint zich meer en meer als motorsportland te profileren. Qua sportieve inbreng beperkte zich dat tot hiertoe tot de resultaten van Rathapark Wilairot – die vorig jaar de Thaise ronde van het WK Supersport won – maar qua organisaties gaat het hard voor de Thai. In een tijdspanne van twee weken werden niet alleen de tweede MXGP-ronde en de BMW GS Trophy 2016 op Thaise bodem afgewerkt, maar ook de tweede ronde van het WK Superbike. Die staat dit weekend op het circuit van Buriram op het programma. 

 Was de Supersport-wedstrijd om duimen en vingers af te likken op Phillip Island, dan waren de Superbike-races toch een stuk minder spannend. Al bespeurden we ook hoopgevende tendensen, zoals de sterke prestatie van Michael van der Mark op de – inmiddels bejaarde – Honda Fireblade. Hopelijk zien we ‘Mickey’ ook in Thailand op dat élan verder gaan. Eurosport doet dit weekend in ieder geval een flinke duit in het zakje. Zowel de (Superbike) Superpole, de beide races als de Supersport-race zijn LIVE te volgen op Eurosport2.

 Voor bezitters van een tablet, wijzen we graag nog eens op het bestaan van de WorldSBK Live Experience app, die volledig gratis kan downloaden.

Source: De MotorSite

Share this article

You May Also Like