Sjaak de racende globetrotter: wie veel reist heeft veel te verhalen…

Op deze website staat op de pagina ‘Over Sjaak’ vermeld waar hij ter wereld geracet heeft. Wie veel reist heeft veel te verhalen. Als bewijs onderstaand een aantal foto’s die ter plekke zijn geschoten door Sjaak of anderen. Een foto zegt tenslotte meer dan duizend woorden…!

 

sjaak-in-marocco

Sjaak in Marocco I: een gebroken voet of pols maakt een beetje coureur niks uit. Het is vervelend, maar in Marocco moet je echt blijven drinken om de uitdroging tegen te gaan…

 

sjaak-maroc

Sjaak in Marocco II. Parijs-Dakar was vermoeiend en erg stoffig maar geeft ontzettend veel voldoening als je stofhappen gewend bent…!

 

sjaak_marocco

Parijs-Dakar. Hoezo hoog tijd voor een hoge drukspuit of om met de motor door een autowasstraat te crossen…? Dirt doesn’t hurt…!

 

sjaak-daytona

Sjaak in Amerika op Daytona, uiteraard met reclame voor Hooters op de achtergrond…!

 

sjaak-suzuka

Sjaak op Suzuka. Wat lopen daar toch opvallend veel Japannertjes rond….!

 

24-le-mans

Sjaak schiet achter de schermen een sfeerbeeld van de 24-uurs van Le Mans. Hoezo een slaapverwekkende vertoning…?

 

24h-le-mans

Het racemonster van Sjaak op de 24-uur van Le Mans. We bedoelen natuurlijk de motorfiets… De schone dame op de fiets is Sjaak zijn dochter, Rosalie. Heren, stop maar met fantaseren. U bent gewaarschuwd…!

 

sjaak-thailand

Sjaak in Thailand. Het land voor de motorliefhebber want daar heb je wat alle mannen willen: motoren, zon, zee, strand en… mooie vrouwen!

 

sjaak-tignes

Sjaak rijdt in Tignes rond op een quad. Tignes is een ski resort in de Franse Alpen. Als je daar een vers visje wilt eten moet je eerst duiken in een lokaal meer…

 

 

Share this article

You May Also Like