Win de roadtrip waar je altijd al van droomde met Harley-Davidson

Met een vriend op twee Harleys de roadtrip van je leven maken, waar ter wereld dan ook… Een droom? Misschien niet. Dankzij de Harley-Davidson Discover More actie zou jouw droom zomaar eens werkelijkheid kunnen worden!
Jij kiest de bestemming, Harley-Davidson trakteert. Niet alleen op vliegtickets naar waar ter wereld jij maar wilt, er staan daar ook nog eens twee Harley-Davidson touringbikes voor jullie klaar. En alsof dat niet genoeg is, doen we er nog € 5.000 zakgeld bovenop.

Wat je moet doen om kans te maken? Boek via www.h-d/discovermore tussen 15 maart en 30 april een proefrit op een van de touringmodellen bij een erkende Harley-Davidson-dealer. Na je proefrit maak je automatisch kans op deze waanzinnige prijs!

Maak vandaag nog een proefrit en maak kans op € 5.000,- om jouw gedroomde touring avontuur voor twee personen werkelijkheid te maken. Harley-Davidson regelt de bikes voor jouw trio. Alles wat jij hoeft te doen is je droomroute uitstippelen.

Er is maar een manier om Harley-Davidson te leren begrijpen. Er op rijden. Het team van Harley-Davidson staat vriendelijke klaar om je met alles te helpen wat je nodig zou kunnen hebben tijdens je gratis proefrit en om te zorgen dat jij er het maximale uit haalt. En maak je geen zorgen, er is geen enkele druk om iets te kopen. Gewoon lol hebben op de motor.

 Maak jouw droom vandaag nog waar.

Boek nu jouw proefrit hier.

Bron en foto’s: Harley-Davidson

Share this article

You May Also Like